Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Oryantasyon Eğitimi gerçekleştirildi.

2020-2021 akademik yılı eğitime yeni başlayan öğrencilerimiz ile 16.10.2020 tarihinde, saat 10:00 da Oryantasyon Eğitimi ZOOM programı üzerinden yapılmıştır.

Üniversiteye yeni kayıt yaptırmış öğrencilerimizin; üniversitenin işleyişi, akademik birimler, idari birimler, yerleşkeler ve öğrencilerin faydalanabilecek alanları ile ilgili bilgileri paylaşmak üzere hazırlanan programda; üniversitenin, akademik, sosyal ve kültürel imkanları hakkında bilgiler paylaşılarak öğrencilerin ders programı öncesi okula hızlı uyum sağlaması hedeflenmiştir.

Öğrencilerin faydalanabileceği alanlar, başvuru noktaları, kulüpler, spor ve sosyal tesisler, kütüphaneler, idari birimlerin işleyiş şekli ve öğrencilerin bu birimlerden nasıl destek alabilecekleri konusunda bilgiler aktarılmıştır.

Programın kaydına ulaşabileceğiniz  Link:  https://www.youtube.com/watch?v=l1YdLQao1Ck
  • Eski Fotoğrafların Dijitalleştirilmesi, Dijital Restorasyonu ve Sunumu (Digital Restoration Lab) Eğitim Semineri

• TRT Ankara Radyosu Gecenin İçinden Programı

• 60. Kütüphane Haftası Ortak Etkinliği

• Geleceğin Kütüphaneleri ve Okuryazarlık Paneli

• Bartın İl Halk Kütüphanesi 60.Kütüphane Haftası Etkinliği

• Bartın Ulus İlçe Halk Kütüphanesi 60. Kütüphane Haftası Etkinliği

• Bartın İl Halk Kütüphanesi 60.Kütüphane Haftası Açılış Etkinliği

• Elektronik Sağlık Kayıtları kitabı yayınlandı

• Bilgi ve Belge Yönetimi Perspektifinden Soykırımdan Zafere Hocalı ve Azerbaycan Paneli 26 Şubat 2024

• Dr. Öğr. Üyesi Nihan TEMİZ Esenyurt Şehit Ahmet Poyraz İlkokulu öğrencileri ile buluştu.