“Covid-19 Pandemisi ve Yeni Normaller”  konulu etkinlik

Bölümümüz öğretim üyesi, Dr. Öğr. Üyesi Huriye Çolaklar hocamız moderatörlüğünde, Doç.Dr. Fahriye KESKİN'in sunumu ile “Covid-19 Pandemisi ve Yeni Normaller”  konulu etkinlik gerçekleşecektir.

ÜNAK Derneği
 Tıp ve Sağlık Bilimleri Platformu tarafından 18 Haziran 2020 tarihinde saat 14.30 da İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden davetli konuşmacı Doç.Dr. Fahriye KESKİN'in sunumu ile “Covid-19 Pandemisi ve Yeni Normaller”  konulu etkinlik gerçekleşecektir.

Doç. Dr. Fahriye Keskin, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalında 2003 yılında Doktorasını tamamlamıştır.  2012 yılında  Mikrobiyoloji Doçenti olmuş ve halen İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Anabilim Dalı Mikrobiyoloji Bölümünde Doçent olarak görevini sürdürmektedir. KESKİN aynı zamanda Viral Hepatit le Savaşım Derneği, Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti ve Türkiye Parazitoloji Derneğinin üyesidir. Mikroyoloji ve İmmünoloji derslerini vermektedir.

Konuşmacı
İstanbul Üniversitesi                                     Doç.Dr. Fahriye KESKİN

Moderatör
Bartın Üniversitesi                                          Dr.Öğr.Üyesi Huriye Çolaklar

Toplantı Tarihi: 18 Haziran 2020
Toplantı Saati:  14:30

Toplantı erişim linki:             https://tinyurl.com/ycedkodx

Youtube Canlı Yayın linki:   https://www.youtube.com/watch?v=mTwcpfh5_wM

Not: Seminer aynı zamanda UNAK YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacaktır.