EAHIL( European Association for Health Information and Libraries)   EAHIL2021 Çalıştayı

Değerli Meslektaşlarımız,
Avrupa'daki Tıp ve Sağlık Bilimleri Kütüphaneleri’nde çalışan kütüphanecileri ve bilgi profesyonellerini  bir araya getiren ve  aktif bir dernek olan EAHIL( European Association for Health Information and Libraries) tarafından  düzenlenen   EAHIL2021 Çalıştayı  Marmara Üniversitesi ev sahipliğinde  05-08 Temmuz 2021 tarihleri arasında Sanal Çalıştay olarak düzenlenecektir.
Marmara Üniversitesi, Uluslararası Program Komitesi ve Yerel Düzenleme Kurulu adına sizleri İstanbul'daki EAHIL2021 Sanal  Çalıştayı'na  davet etmekten büyük onur duyarız.
Çalıştayın  ana teması “Köprüyü Geçmek: Yeni Zorluklar, Yeni Fırsatlar” dır.  Alt tema başlıklarımız :  Fiziksel ve Sanal Ortam,  Eğitim ve Okuryazarlık, İletişim ve Yayın, Veri ve Araştırma, Kanıt ve Kaynaklar,  Yenilik ve Hizmetler olacaktır. Uluslararası Program Komitesi, EAHIL2021'deki oturumlar için dört ana başlık için  özet önerisi çağrısı yapmaktadır:
•Sözlü Bildiri
• Poster Bildirisi
• Etkileşimli Atölyeler
• Sürekli Eğitim Kursları (CEC)
İngilizce Özet Gönderimi yalnızca Çalıştay  web sayfası  üzerinden çevrimiçi  olarak yapılabilecektir:
ÖNEMLİ TARİHLER
• Özet Gönderim Son Tarihi: 7 Şubat 2021
• Özet Kabul Bildirimi: 22 Şubat 2021
• Kabul edilen gönderimlerin Özet son sürümleri için son tarih: 15 Mart 2021
• Sunum Yapacak Bildiri Sahipleri  İçin Son Tarih: 15  Nisan 2021
Çalıştayda sunumlar İngilizce olacaktır.  ÜAK ve YÖK kriterlerine göre akademik yükselme ve akademik teşvik kriterlerini sağlayan çalıştayın özet bildiri kitapçığı  ISBN numarası ile yayınlanacaktır.  Uluslararası Çalıştayımızı  tanıtmak için lütfen bu e-postayı meslektaşlarınıza iletmekten çekinmeyin.
Uluslararası Program Komitesi adına
Dr. Öğr. Üyesi  Güssün GÜNEŞ