26 Ekim 2020 tarih ve 14.00’te internet üzerinden video konferans yöntemiyle "TUBİTAK 2209-A Öğrenci Projeleri Başvuru ve Bilgilendirme ve Online Eğitim Semineri" konulu online bir seminer düzenlenecektir. Seminer Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik  ve Fen Eğitimi Öğretim elemanı  Dr. Ar. Gör.  Bekir GÜLER tarafından verilecektir. Ayrıca eğitime Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR hocamız katılacak olup, bilgi ve deneyimlerini paylaşacaktır. Programın sonunda 2209-A Projelerinde görev alan öğrencilerimiz katılacaktır ve sizlerden gelen soruları cevaplayacaklardır.

Etkinliğe katılmak isteyenlerin en geç 23 Ekim saat 17.00' ye kadar  pto@bartin.edu.tr adresine  Ad/Soyad/Ünvan/Fakülte/Bölüm/E-mail/CepTel bilgilerini göndermeleri rica olunur.

Seminerimiz Zoom üzerinden gerçekleştirilecektir.
Zoom bağlantı için katılma linki Whatsapp grubuna yüklenecek ve mail adreslerinize iletilecektir.
Etkinlik Yeri
: Zoom