2021-2022 Akademik Yılı Açılış Dersi ve Paneli

2021-2022 Akademik yılında yüz yüze eğitime başlayacak olan Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü tarafından 04 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 14:00’de bölüm öğrencilerine yönelik olarak “2021-2022 Akademik Yılı Açılış Dersi ve Paneli” etkinliği gerçekleştirilecektir. Bartın Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Konferans Salonunda yüz yüze olarak yapılacak olan etkinlik, Ankara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Sacit ARSLANTEKİN’in “Teknolojik Dönüşümün Bilgi ve Belge Yönetimi Alanına Etkileri” başlıklı açılış dersi ile başlayacaktır. Açılış dersinin ardından Ankara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğretim üyeleri, Prof. Dr. Doğan ATILGAN, Prof. Dr. Hakan ANAMERİÇ ve Prof. Dr. Fatih RUKANCI’nın konuşmacı olacağı “Geçmişten Günümüze Bilgi ve Belge Yönetimi” başlıklı bir panel gerçekleştirilecektir.

Etkinliğimiz aynı zamanda çevrimiçi olarak ZOOM üzerinden de izlenebilecektir.
Etkinliği ZOOM üzerinden izlemek isteyenler için bağlantı linki aşağıdadır:
Meeting ID: 920 9627 9908
Passcode: 451361
Etkinliğimize tüm öğrencilerimiz ve meslektaşlarımız davetlidir.