58. KÜTÜPHANE HAFTASI PROGRAMI

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 58. KÜTÜPHANE HAFTASI AÇILIŞ PROGRAMI
28 Mart – 03 Nisan 2022 tarihleri arasında kutlanacak olan 58. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü, Bartın Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve Bilge 74 Öğrenci Kulübünün işbirliği ile gerçekleştirilecek olan “Bilgi ve Belge Yönetimi Alanında Güncel Konular ve Sorunlar” başlıklı etkinliğimize sizleri davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. 31 Mart 2022 Perşembe günü, yani bugün saat 14:00’de Bartın Üniversitesi Kutlubey Yerleşkesi Kütüphane Konferans Salonu’nda yapılacak olan etkinliğimizin konuşmacıları:
Kastamonu Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Sacit KESEROĞLU;
Çankırı Karatekin Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğretim üyesi ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin ODABAŞ;
Çankırı Karatekin Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Coşkun POLAT;
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Ali AKKAYA olacaktır.
Resmi bir programdan ziyade konuklarımızın da etkin katılımıyla etkileşimli bir söyleşi olması planlanan etkinlikte; Bilgi ve Belge Yönetimi Alanındaki güncel mesele ve sorunları konuşacağız.
Gelen talepler sonucunda etkinliğimizi çevrim içi olarak da erişime açma kararı aldık. Programımız ZOOM Platformu üzerinden çevrim içi olarak da izlenebilecektir. Bağlantı linki aşağıdadır.
Toplantı Kimliği: 963 6758 5451
Parola: bby74

Bu keyifli sohbete katılarak katkı sağlamak isteyen hocalarımız, meslektaşlarımız ve öğrencilerimizi etkinliğimize Bekliyoruz.
Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü