Bilgi ve Belge Yönetimi Perspektifinden Soykırımdan Zafere Hocalı ve Azerbaycan 26 Şubat 2024

Hocalı Katliamının 32. yıl dönümü sebebiyle Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü ve Bakü Devlet Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Fakültesi’nin işbirliğiyle “Bilgi ve Belge Yönetimi Perspektifinden Soykırımdan Zafere Hocalı ve Azerbaycan” başlıklı çevrimiçi panel düzenlenecektir.

Bölüm başkanımız Doç. Dr. Ahmet ALTAY’ın yönlendiriciliğinde gerçekleştirilecek olan panele Bakü Devlet Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Alemdar CABBARLI, Bakü Devlet Üniversitesi Editörlük-Yayıncılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Knyaz ASLAN, Bakü Devlet Üniversitesi Belge Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nadir İSMAİLOV ve Bakü Devlet Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Parviz KAZİMİ konuşmacı olarak katılacaktır.

Etkinliğimize öğrencilerimiz, meslektaşlarımız ve ilgi duyan herkes davetlidir.

26 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 14.00’te ZOOM üzerinden yapılacak etkinliği izlemek isteyenler için bağlantı linki:

Toplantı Kimliği: 926 7775 9743
Parola: 063056