I. Uluslararası Gelenekten Geleceğe Bilgi ve Belge Yönetimi Sempozyumu: Vefatının 50. Yıl Dönümünde Adnan Ötüken ve Cumhuriyet Döneminde Türk Kütüphaneciliği (26-28 Mayıs 2022 - Bartın)

Bartın Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü, Çankırı Karatekin Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü ve Kastamonu Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü’nün işbirliğiyle, Bu yıl birincisi düzenlenecek olan “Uluslararası Gelenekten Geleceğe Bilgi ve Belge Yönetimi Sempozyumu”, 26-28 Mayıs 2022 tarihlerinde Bartın Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü ev sahipliğinde "Vefatının 50. Yıl Dönümünde Adnan Ötüken ve Cumhuriyet Dönemi Türk Kütüphaneciliği" temasıyla gerçekleştirilecektir. Hibrit olarak yürütülecek olan sempozyumun “Adnan Ötüken Sergisi”nin açılışının yapılacağı ve davetli konuşmacıların yer alacağı ilk gün programı 26 Mayıs 2022 Perşembe günü Bartın Üniversitesi Kutlubey Yerleşkesi Kütüphane Konferans Salonu'nda yüz yüze olacaktır. Kabul edilen bildiri özetleri ise 27-28 Mayıs 2022 tarihlerinde çevrimiçi olarak sunulacaktır.