Bebek Kütüphaneleri Paneline Katıldık

21 Aralık 2023 tarihinde Karabük Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü tarafından Prof.Dr. Şehnaz Ceylan moderatörlüğünde gerçekleştirilen "Bebek Kütüphaneleri" paneline bölümümüz öğretim üyesi Doç.Dr. Huriye Çolaklar konuşmacı olarak katılmıştır.
  • EDİTÖRLÜK GÖREVİ TEBRİK MESAJI

• SEMPOZYUM DUYURUSU “III. ULUSLARARASI GELENEKTEN GELECEĞE BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ SEMPOZYUMU: BİLGİ YÖNETİMİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA”

• Digital Restoration Lab” Erasmus+ Programı KA220-VE-Mesleki Eğitim ve Öğretimde İş birliği Ortaklıkları Projesi

• ARDEB 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projeleri Destekleme Programı