Bilgi Merkezleri dersinde konuğumuz MEF Üniversitesi Kütüphanesi Teknik Hizmetler Birim Sorumlusu, Kütüphaneci Bahar Biçen Aras'tı.

Bilgi Merkezleri dersinde bugünkü (14.04.2021) konuğumuz MEF Üniversitesi Kütüphanesi Teknik Hizmetler Birim Sorumlusu, Kütüphaneci Bahar Biçen Aras'tı.
Hem kendi çalışmalarını hem de MEF Üniversitesi Merkez Kütüphanesi 'ndeki etkinlik ve hizmetleri içeren çok güzel bir sunum yaptı bizlere.
Katılımı ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştığı için değerli meslektaşımiza çok teşekkür ederiz.