Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Altay " Türkiye ve Bulgaristan Ortak Kültür Mirası Olarak Kütüphaneler" başlıklı konferansa katıldı.

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ Pınarhisar Meslek Yüksekokulu tarafından 57. Kütüphane Haftası kapsamında düzenlenen "Türkiye ve Bulgaristan Ortak Kültür Mirası Olarak Kütüphaneler" başlıklı konferansa bölüm başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Altay konuşmacı olarak katılmıştır. Konferans 29 Mart 2021 tarihi saat 17:00 da öğrenci, akademisyen ve konunun ilgilisi araştırmacıların katılımı ile gerçekleşmiştir.