Çocuk Edebiyatı Yazarları Kitapsever Çocuklarla Kütüphanede Buluşuyor

Bartın Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü ve Çocuk ve Gençlik Yayınları Derneği iş birliğinde "Çocuk Edebiyatı Yazarları Kitapsever Çocuklarla Kütüphanede Buluşuyor" etkinliği gerçekleştirildi.  Bartın Üniversitesi Kütüphanesinin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğin ilk oturumunda çocuk edebiyatı yazarları; Eğitim Bilimleri Koleji, Çaydüzü İlkokulu, Ağdacı İlkokulu ve İstiklal İlkokulu'nun kitapsever öğrencileri ile keyifli sohbetler ve söyleşiler gerçekleştirdiler. Etkinlikler kapsamında kitap seçme ve imza etkinliğine de katılma fırsatı bulan çocuklar etkinlikten büyük bir coşkuyla ayrıldılar. Etkinliğin ikinci kısmında yazarlar, akademisyenler ve üniversite öğrencilerimizle buluşarak bir panel düzenlediler. Üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN, Edebiyatı Fakültesi Dekanı Birgül KOÇAK OKSEV ve Bartın Ünivevrsitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Burak BEYGİRCİ'nin de katıldığı etkinlikte çocuk edebiyatı ve kütüphanelerle ilgili projeler hakkında ileriye dönük planlamalar yapıldı.

Etkinlik alanında sergilenen Çocuk ve Gençlik  Yayınları Derneği üyelerinden ve akademisyenlerden gelen görüş/deneyim/öneri/katkı yazılarını sizlerle paylaşmaktan ve kütüphane, çocuk, çocuk edebiyatı üçgenine desteklerini ifade etmekten gurur duyarız. Yazı dosyalarına buradan ulaşabilirsiniz.
  • Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Bilgi ve Belge Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı Bilim Sınavı

• KA220-HED Projesi "Arkeolojide Kültürel Mirası Belgelemek ve Sunmak İçin Modern Araçlar"

• EDİTÖRLÜK GÖREVİ TEBRİK MESAJI

• SEMPOZYUM DUYURUSU “III. ULUSLARARASI GELENEKTEN GELECEĞE BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ SEMPOZYUMU: BİLGİ YÖNETİMİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA”