Erasmus+ KA220-VET Projesinin ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Bölümümüzün proje ortaklarından biri olduğu "Digital Restoration Lab" Erasmus+ KA220-VET Projesinin ilk toplantısı 27 Eylül 2022 Salı günü saat 13:00’de çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

National High School of Polygraphy and Photography (Bulgaristan), Studentsko Obshtestvo Za Kompyutarno Izkustvo (Bulgaristan), Biblioteca Județeană George Barițiu Brașov (Romanya), Profesıonālās Izglītības Kompetences Centrs "Rīgas Valsts Tehnikums (Letonya) ve University of Library Studies and Information Technologies (Bulgaristan)’ın partner olarak yer aldığı projede, Dijitalizasyon, Dijital Restorasyon ve eski fotoğrafların dijital ortama aktarılması konularında çalışmalar yapılacaktır.
Projenin 2024 yılında tamamlanması planlanmaktadır.