III. Erişilebilir Kütüphaneler Çalıştayı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi.

Ülke genelinde bilgiye ulaşmada özel gereksinimli bireylere eşit fırsatların oluşturulması amacıyla başlatılan “III. Erişilebilir Kütüphaneler Çalıştayı” farklı disiplinlerden alanında uzman kişileri Bartın Üniversitesinde (BARÜ) bir araya getirdi.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) ev sahipliğinde “III. Erişilebilir Kütüphaneler Çalıştayı” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı (ASHB) Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü (KYGM), Manisa Celal Bayar Üniversitesi iş birliğinde Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu organizasyonuyla düzenlendi. Çalıştayda, 29-30 Kasım 2023 tarihlerinde yüz yüze ve çevrim içi oturumlar ile bilgiye engelsiz erişim hususunda gerçekleştirilen uygulamalar ve devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Haberin detayına ve fotoğraflara erişmek için lütfen tıklayın...
  • EDİTÖRLÜK GÖREVİ TEBRİK MESAJI

• SEMPOZYUM DUYURUSU “III. ULUSLARARASI GELENEKTEN GELECEĞE BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ SEMPOZYUMU: BİLGİ YÖNETİMİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA”

• Digital Restoration Lab” Erasmus+ Programı KA220-VE-Mesleki Eğitim ve Öğretimde İş birliği Ortaklıkları Projesi