“İSTİKLALİN ve İSTİKBALİN ŞAİRİ : MEHMET AKİF” Başlıklı Çevrim İçi Konferans Gerçekleştirildi

İstiklal Marşımızın kabulünün 100. Yıldönümü münasebetiyle Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı ve Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinin işbirliğiyle düzenlenen ve şair, Yazar, Akademisyen olan Dr. Öğr. Üyesi Şeref AKBABA’nın konuşmacı olarak katıldığı“İstiklalin ve İstikbalin Şairi: Mehmet Akif” Başlıklı çevrimiçi konferans 12 Mart 2021 Cuma günü, saat 11:00’da gerçekleştirilmiştir.

Etkinlik Kaydı: https://www.youtube.com/watch?v=YiM47Ft6kNU