31 Mart 2021 Çarşamba günü gerçekleştirdiğimiz "Osmanlı Kültür Mirasının Kütüphanelerdeki Yansıması: Gazi Hüsrev Bey Kütüphanesi" başlıklı çevrim içi etkinlik.

Araştırmacı Yazar Mikail Türker Bal-Balkan ve Kütüphanenin emektar çalışanı sayın Ayten Ardel 'i misafir ettiğimiz etkinlikte Gazi Husrev Bey Kütüphanesi ve 20. Yüzyıl Saraybosna kültür hayatı üzerine çok keyifli bir söyleşi yaptık.

Her iki katılımcıya da bu güzel etkinlik için çok teşekkür ederiz.

Etkinliği izlemek isteyenler için bağlantı linki aşağıdadır: