T.C. Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi gezisi

Bartın Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü tarafından 13.11.2021 tarihinde, T.C. Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'ne teknik bir gezi gerçekleştirildi.
Bölüm öğrencileri bu ziyarette, Türkiye'nin en önemli kütüphanelerinden birisi olan Millet Kütüphanesi'nin hizmet ve çalışmalarını yakından tanıma fırsatı buldular.
Şube Müdürü Sayın Lütfü KILINÇ beyefendinin mihmandarlığında Araştırma Kütüphanesi, Cihanümâ Salonu, Gençlik Kütüphanesi, Nadir Eserler Kütüphanesi, Nasreddin Hoca Çocuk kütüphanesi, Okuma Salonları, Müteferrika Sergisi, Sürile Yayınlar Salonu, Divan Salonu, Mücellithane ve Kitap Şifahanesi  bölümleri gezilerek burada verilen hizmetler aktarıldı.
Bu gezinin düzenlenmesinde;  destekleri için Rektörümüz
Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN'a,  misafirperverlikleri için Kütüphane Daire Başkanı Sayın Ayhan TUĞLU ve Şube Müdürü Sayın Lütfü KILINÇ'a çok teşekkür ederiz.