T.C. Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Teknik Gezisi Gerçekleştirdik

Bartın Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü tarafından 14.12.2023 tarihinde T.C. Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'ne teknik bir gezi gerçekleştirildi.
Bölüm öğrencileri bu ziyarette, Türkiye'nin en önemli kütüphanelerinden birisi olan Millet Kütüphanesi'nin hizmet ve çalışmalarını yakından tanıma fırsatı buldular.
Misafirperverlikleri için başta Kütüphaneler Daire Başkanı Sn. Ayhan Tuğlu olmak üzere, Şube Müdürleri Sn. Hanife Gökduman, Sn. Lütfü Kılınç ve Sn. Birgül Ünal'a, Uzman Kütüphaneci Gülşah Sivas'a çok teşekkür ederiz.
  • EDİTÖRLÜK GÖREVİ TEBRİK MESAJI

• SEMPOZYUM DUYURUSU “III. ULUSLARARASI GELENEKTEN GELECEĞE BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ SEMPOZYUMU: BİLGİ YÖNETİMİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA”

• Digital Restoration Lab” Erasmus+ Programı KA220-VE-Mesleki Eğitim ve Öğretimde İş birliği Ortaklıkları Projesi

• ARDEB 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projeleri Destekleme Programı