“Türk Kütüphaneciliğinde Bir Zirve: Adnan Ötüken” başlıklı çevrimiçi konferans gerçekleştirildi.

Türk Kütüphaneciliğinin önemli kilometre taşlarından birisi olan Adnan Ötüken’in 49. Vefat Yıldönümü münasebetiyle Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü tarafından gerçekleştirilen “Türk Kütüphaneciliğinde Bir Zirve: Adnan Ötüken” başlıklı çevrimiçi konferans.

Marmara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Tûba Karatepe’nin konuşmacı olarak katıldığı konferans, 02 Mart 2021 Salı günü, saat 15:00’de gerçekleştirilmiştir.

Etkinlik Kaydı: https://www.youtube.com/watch?v=DpmPKINh9AI