2020-2021 Akademik Yılı Açılış Dersi gerçekleşti “Gelenekten Geleceğe Bilgi ve Belge Yönetimi”

2020-2021 Akademik yılında ilk öğrencileriyle eğitime başlayan bölümümüz tarafından 12 Ekim 2020 Pazartesi günü saat 16:00’da bölüm öğrencilerine yönelik olarak “2020-2021 Akademik Yılı Açılış Dersi” etkinliği gerçekleşti.

İstanbul Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ümit KONYA’nın “Gelenekten Geleceğe Bilgi ve Belge Yönetimi” başlıklı konuşması ile katıldığı etkinlik ZOOM üzerinden çevrimiçi olarak yapıldı.

Etkinlik kaydına, Fakültemiz Youtube sayfasından erişilebilmektedir.

Erişim Linki: https://www.youtube.com/watch?v=hbjR9bGxJyk